Aan de slag met verduurzamen

Wat kan ik zelf doen?

Alleen samen met onze gemeenschap creëren wij een duurzaam en toekomstbestendig Waalre. Dus ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Verduurzaming moet voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Met ons duurzaamheidsplatform bieden we jou de informatie en tools om zelf aan de slag te kunnen gaan met verduurzamen. Stap voor stap, ieder zijn eigen duurzame keuze. Zo werken we met elkaar aan een duurzame, schone en groene gemeente Waalre. Een plek waar jij optimaal kan genieten van je woning, buurt en omgeving.


Vragen?

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies over het verduurzamen van jouw woning? Bel met het Regionaal Energieloket via telefoonnummer 088–5254110. Of meld je aan bij het Burger Initiatief Duurzaam Waalre of info@duurzaamwaalre.nl.

Vul onze enquête in

Gemeente Waalre wil je graag zo goed mogelijk informeren en ondersteunen om zelf duurzame maatregelen te kunnen treffen. Heb je een paar minuutjes de tijd om ons op weg te helpen? Vul dan de enquête in. Zo kunnen wij ons platform continue blijven verbeteren.