Ontvangt u het nieuws van de gemeente Waalre graag per e-mail? Dat kan! We verzenden het nieuws ook via een nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden voor andere nieuwsbrieven die de gemeente verstuurt.

Aanmelden

Alle velden met een * zijn verplicht
Wat houden de nieuwsbrieven in?

Duurzaam door Waalre

We willen een duurzaam gezonde leefomgeving voor ons dorp. Daarvoor brengen we het aantal verkeersbewegingen op de Eindhovenseweg in Aalst en op de Traverse in Waalre-dorp rigoureus terug. We weren vrachtverkeer en sluipverkeer uit onze dorpskernen. Daardoor verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk. En we maken van het centrum in Aalst een levendig, groen en aantrekkelijk dorpshart met een eigen Aalster sfeer. Volg de ontwikkelingen in deze nieuwsbrief.

Gezond & Actief Waalre

Het welzijn van onze inwoners vinden we belangrijk. Daarom stimuleren we een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl bereik je onder andere door te sporten en te bewegen. We willen inwoners in beweging laten komen om gezonder te worden of gezond te blijven. Hoe we dat doen? In de gemeente zijn veel professionals, bedrijven en verenigingen die een bijdrage willen en kunnen leveren. De gemeente werkt met hen samen om ambities in acties om te zetten. Dat doen we de komende 4 jaar aan de hand van het Leefstijlakkoord Gezond & Actief Waalre. In deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alles wat de gemeente en de samenwerkpartners.

Waalre Noord

Waalre Noord is de naam van de nieuwe woonwijk ten noorden van Waalre-Dorp. In deze wijk komen ongeveer 750 woningen. Waterplas De Meeris en de natuur er omheen hebben een belangrijke functie in de nieuwe wijk. De voormalige stortplaats aan de Broekweg is ontwikkeld tot een park met daarin een appartementencomplex. Aan het water komt ook nog een horecagelegenheid: 'Natuurbelevingscentrum Buiten'. In deze nieuwsbrief lees je de ontwikkelingen van het gebied.

Gemeente Waalre

Blijf op de hoogte van al het algemene actuele nieuws en ontwikkelingen binnen de gemeente Waalre.

Afmelden

Wilt u zichzelf afmelden voor de nieuwsbrief? Afmelden kan door de link aan te klikken onderaan de nieuwsbrief.