Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Waalre. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen we uw reactie op prijs. U kunt reageren via gemeente@waalre.nl.

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, stuur dan een mail naar gemeente@waalre.nl. Wij kunnen op deze manier de website verder doorontwikkelen.

Beveiliging

Komt u een fout in de werking van de website tegen, dan vragen we u deze te melden. Hoe u een melding kunt doen en wat ons beleid hierin is leest u op de pagina over de responsible disclosure.

Techniek

De technische realisatie en vormgeving werden verzorgd door CARE Internet Services B.V.

Copyright

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn © copyright van de gemeente Waalre.

Privacyverklaring

De gemeente Waalre hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.waalre.nl. Per e-mail of webformulier verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van een aanvraag of het geven van een reactie en vervolgens verwijderd. Bij het gebruik van deze website is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Verstrekte gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit nodig is om de gevraagde dienst uit te voeren of wanneer de gemeente hiertoe wettelijk verplicht is. Meer informatie over welke gegevens wij verwerken en hoe wij deze verwerken, kunt u teruglezen in onze privacyverklaring.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Het doel is dat de gemeente Waalre een beeld krijgt van de bezoekersstromen en paginaweergaven. Aan de hand van deze informatie kunnen wij website beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers.

Links naar websites van derden

Deze website verwijst naar websites van andere partijen. De gemeente Waalre is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij de gemeente Waalre via telefoonnummer 040 228 2500 of gemeente@waalre.nl.

RSS feed op deze site

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws op de site van gemeente Waalre? Abonneer u dan op de RSS feed van de gemeente Waalre. Iedere keer als dat onderdeel van de site wordt geactualiseerd krijgt u een melding.

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD vereist. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.