'Goed voor mekaar'

Met het project ‘Goed voor Mekaar’ roept de gemeente inwoners op zich in te zetten voor mensen in hun omgeving en ideeën aan te dragen om anderen te helpen.  

Logo van Goed voor mekaarIn Waalre zijn we als gemeenschap (zowel de inwoners als de gemeente) gezamenlijk verantwoordelijk voor het welzijn van de inwoners. Er gebeurt al veel in Waalre en dit willen we zichtbaar maken om mensen te inspireren. Door echte verhalen en goede ideeën/voorbeelden over maatschappelijk meedoen te delen brengen we  bewustwording en gedragsverandering op gang.

Hulp vragen en hulp geven

Als iemand het moeilijk heeft, is het niet meer vanzelfsprekend dat instanties en de overheid als eerste voor een oplossing zorgen. De vraag is dan: hoe gaan we hier in Waalre mee om? Hoe helpen we elkaar in de buurt als het nodig is? Zodat we het nu en in de toekomst Goed voor Mekaar hebben! Want hulp vragen is niet altijd makkelijk en hulp geven niet altijd vanzelfsprekend.

Contact Goed voor Mekaar Waalre

Contact opnemen met Goed voor Mekaar Waalre kan op diverse manieren. Inwoners, organisaties en verenigingen kunnen zelf vraag en aanbod van hulp, klusjes en vrijwilligerswerk op de website www.goedvoormekaarwaalre.nl plaatsen. Ook staan hier verhalen van inwoners die actief bezig zijn met het helpen van anderen. Voor contact per telefoon of een persoonlijk gesprek staan de voormalig medewerkers van het LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg graag voor u klaar.

Vanaf 8 januari 2018 vindt u Goed voor Mekaar Waalre in Het Huis van Waalre, het nieuwe multifunctionele gemeentehuis aan de Koningin Julianalaan 19. Vrijwilligers zijn elke ochtend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 12.00 uur voor persoonlijk contact aanwezig in Het Huis van Waalre. Ook zijn zij tijdens die tijden bereikbaar via e-mail: info@goedvoormekaarwaalre.nl en telefoonnummer: 06-25762422..