Eindhovenseweg, van kruising Raadhuisstraat/Brabantialaan tot kruising Bgm. Mollaan/Voorbeeklaan: oktober 2022 - april 2023

Wat gebeurt er

We vervangen de riolering door een gescheiden rioolstelsel met infiltratieriool. Daarna richten we de weg opnieuw in met een vrij liggende busbaan voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV). Op de kruising met de Raadhuisstraat en Brabantialaan leggen we een rotonde aan. Het doel is verminderen van het aantal voertuigen op deze weg met 30%. Zo zorgen we voor een gezondere, veiligere en leefbare woonomgeving (zie ook de website van Duurzaam door Waalre).

Planning

We starten met de aanleg van de rotonde ter hoogte van de Raadhuisstraat en Brabantialaan en werken zo naar de kruising met de Burg. Mollaan en Voorbeeklaan toe. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd van oktober 2022 tot februari 2023.

De totale planning in verschillende fasen:

  • Valkenswaardseweg tot de kruising van de Koningin Julianalaan/Koningin Wilhelminalaan: juni 2022 - oktober 2022 (gereed)
  • Eindhovenseweg van kruising Raadhuisstraat/Brabantialaan tot aan kruising Burgemeester Mollaan/Voorbeeklaan: oktober 2022 - april 2023
  • Kruising Raadhuisstraat: mei 2023 - september 2023
  • Eindhovenseweg centrum Aalst: oktober 2023 - januari 2024
  • Kruising Julianalaan: januari 2024 - april 2024
  • Kruising Burgemeester Mollaan tot N2: mei 2024 - september 2024

Omleidingsroutes

Plan tijdig uw vertrek in en neem de snelste route via de nieuwe N69.

Meer informatie

Kijk op de website van Duurzaam door Waalre voor alle informatie over dit project.

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Eindhovenseweg, van kruising Raadhuisstraat/Brabantialaan tot kruising Bgm. Mollaan/Voorbeeklaan: oktober 2022 - april 2023 op een kaart getoond.