Werk in uitvoering

Op deze pagina vindt u een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

Aanleg glasvezel fase 2B

Vanaf maandag 13 november (week 46) start aannemer SPIE, als de weersomstandigheden dit toelaten, met fase 2B van de aanleg van glasvezel. Voor de aanleg zal er op grote schaal graafwerkzaamheden plaatsvinden op de troittoirs. Dit kan tijdelijk enig ongemak veroorzaken. De bewoners van de desbetreffende wijk zijn middels een bewonersbrief van de werkzaamheden op de hoogte gesteld.

Bekijk de overzichtskaart van de verschillende fases van het totale glasvezelproject (PDF, 72.5 kB). Fase 2B omvat circa 1500 aansluitingen.

Planning 2B

  • Schouwen: vanaf 23 oktober 2017
  • Aanleg netwerk: vanaf 13 november 2017
  • Huisaansluitingen: vanaf half januari 2018
  • Activeren diensten: vanaf half januari 2018

De totale werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

De uitrol van glasvezel in fase 2B start met het schouwen door de aannemer. Tijdens het schouwen kijkt de aannemer onder andere naar de meest geschikte plaats om de glasvezelkabel het huis in te brengen en waar er geboord moet worden. De schouwers, werknemers van SPIE, kunnen zich altijd legitimeren. Na het schouwen volgen het graafwerk en het aansluiten van glasvezel in de woningen. Voorafgaand ontvangt men een informatiefolder over de aanleg van glasvezel in de wijk.

Klacht of melding?

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen aangaande de aanleg van glasvezel in uw wijk? Neem dan contact op met aannemer SPIE via e-mail: waalre@mijnglasvezelaansluiting.nl of via telefoonnummer: 088-3131065