De gemeente Waalre heeft 4 trouwambtenaren die huwelijken voltrekken.

Ellen Beusen-Kortooms

Wereldwijd worden er ruim 111.000 huwelijken per dag gesloten en toch wordt jullie bruiloft uniek. Door de keuze voor elkaar, de locatie, de dagindeling maar ook door de huwelijksceremonie. Samen met jullie geef ik hier invulling aan. Bij de kennismaking kom ik op bezoek, stel veel vragen, reik suggesties aan, maar bovenal luister ik.

Dit alles zorgt ervoor dat het jullie verhaal wordt, waarbij ik jullie gevoelens, ervaringen en wensen vertaal in een persoonlijke ceremonie, dus uniek! Komend vanuit het onderwijs, leidinggevende functies bij het Muziekgebouw en de Krabbedans heb ik als BABS een geweldig mooie baan.

Zelf ben ik al lang gelukkig getrouwd met René, wij hebben 3 volwassen kinderen.

Marcel Hardeman

De dag waarop je trouwt is voor altijd een bijzondere dag. Een dag waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat.

Ik vind het leuk om daar met een hoogstpersoonlijke speech een bijdrage aan te leveren: informeel en vrolijk waar het kan, plechtig waar het passend is.

Ook na meer dan 100 keer is het iedere keer weer een uitdaging om er een mooie plechtigheid van te maken waarbij de wensen van het bruidspaar zoveel mogelijk centraal staan.

Frans Hendriks

Mijn naam is Frans Hendriks en ik feliciteer jullie met het voornemen om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zorg ik voor een bijzondere gebeurtenis, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden  met jullie persoonlijke wensen.

Een aantal weken voor 'de grote dag' neem ik contact met jullie op om jullie ideeën ten aanzien van het verloop van de ceremonie door te spreken. Aan mij de uitdaging om er iets unieks van te maken, waaraan jullie later met veel plezier terugdenken.

Cora de Wilde- de Grooth

Sinds 2010 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Waalre.  Wat eigenlijk begon als een uitdaging,  hetgeen ik vaak in mijn sport ben tegengekomen,  is inmiddels een passie voor mij geworden. Ieder huwelijk is verschillend. Soms heel groots, maar vaak ook heel klein en intiem. Door goed te luisteren naar de wensen van het bruidspaar probeer ik de ceremonie geheel in hun stijl te laten verlopen. Persoonlijk, vrolijk met een tikje humor en zo af een toe met een raad voor hun nieuwe toekomst. Het feit, dat na afloop van een huwelijk één van de gasten mij vroeg of ik familie van het bruidspaar was, bevestigde de wijze waarop ik de huwelijksceremonie graag wil sluiten.