Bij de gemeente Waalre kunt u uw huwelijk laten sluiten of uw partnerschap laten registreren door 1 van de 4 ambtenaren van de burgerlijke stand. Dit is niet mogelijk in het geval van een gratis huwelijk of partnerschapsregistratie. Ze stellen zich graag aan u voor.

Ellen Beusen-Kortooms

De ceremonie is het waar het op een huwelijksdag om draait, het officiële ja-woord. De verbintenis die je samen aangaat, dat moet jullie verhaal zijn. Ik vertaal jullie gevoelens, ervaringen en levensgebeurtenissen naar een persoonlijke ceremonie. Dus uniek! Kippenvel, een brok in je keel, onvergetelijk, ''precies wij", "helemaal ons"!

Mooie woorden, vertrouwd en intiem met af en toe een lach en misschien ook wel een traan. Dat is helemaal afhankelijk van jullie wensen. Want samen met jullie geef ik een invulling aan de huwelijksceremonie. Warmte en betrokkenheid in een persoonlijk verhaal. Een emotioneel en heel waardevol onderdeel van jullie trouwdag. Ik ga graag met jullie aan de slag om jullie 'story' te vertellen.

Marcel Hardeman

De dag waarop je trouwt is voor altijd een bijzondere dag. Een dag waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat.

Ik vind het leuk om daar met een hoogstpersoonlijke speech een bijdrage aan te leveren: informeel en vrolijk waar het kan, plechtig waar het passend is.

Ook na meer dan 100 keer is het iedere keer weer een uitdaging om er een mooie plechtigheid van te maken waarbij de wensen van het bruidspaar zoveel mogelijk centraal staan.

Frans Hendriks

Mijn naam is Frans Hendriks en ik feliciteer jullie met het voornemen om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zorg ik voor een bijzondere gebeurtenis, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden  met jullie persoonlijke wensen.

Een aantal weken voor 'de grote dag' neem ik contact met jullie op om jullie ideeën ten aanzien van het verloop van de ceremonie door te spreken. Aan mij de uitdaging om er iets unieks van te maken, waaraan jullie later met veel plezier terugdenken.

Cora de Wilde- de Grooth

Sinds 2010 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Waalre. Wat eigenlijk begon als een uitdaging, hetgeen ik vaak in mijn sport ben tegengekomen, is inmiddels een passie voor mij geworden.

Ieder huwelijk is verschillend. Soms heel groots, maar vaak ook heel klein en intiem. Door goed te luisteren naar de wensen van het bruidspaar probeer ik de ceremonie geheel in hun stijl te laten verlopen. Persoonlijk, vrolijk met een tikje humor en zo af een toe met een raad voor hun nieuwe toekomst. Het feit, dat na afloop van een huwelijk één van de gasten mij vroeg of ik familie van het bruidspaar was, bevestigde de wijze waarop ik de huwelijksceremonie graag wil sluiten.