Hertenlaan

Inrichting ravotplek

De speeltoestellen in de speelplek aan de Hertenlaan naderen het einde van hun technische levensduur. In het speelruimtebeleid 2017-2025 is daarom opgenomen dat deze speelplek in 2019 wordt omgevormd naar een natuurlijke speelplek. Dat betekent dat er geen speeltoestellen maar natuurlijke speelaanleidingen worden teruggeplaatst voor kinderen in de leeftijd van 0-9 jaar.

Deel uw wensen en ideeën

De exacte invulling van de speelplek bepalen we graag samen met bewoners uit de buurt. Op woensdag 11 september 2019 hebben wij samen met Bureau Speelplan in de speelplek aan de Hertenlaan de wensen en ideeën van bewoners en kinderen opgehaald. De bevindingen uit deze bijeenkomst en de reacties binnengekomen via de website zijn door Bureau Speelplan verwerkt in een voorlopig ontwerp (VO) Hertenlaan (PDF, 1.9 MB)

Via het reactieformulier hieronder kunt u nog tot en met 21 oktober aanstaande een reactie op het VO aan de gemeente sturen. Alle reacties worden door de gemeente verzameld, samengevat en vervolgens zoveel als mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp (DO). Het DO wordt begin november op de website van de gemeente geplaatst. Hier kan dan niet meer op gereageerd worden.

Suggesties

Heeft u ideeën, wensen of vragen over deze speelruimte? Vul onderstaand formulier in en laat het ons weten.

Alle velden met een * zijn verplicht

Hertenlaan op een kaart getoond.