Hertenlaan

Inrichting ravotplek

De speeltoestellen in de speelplek aan de Hertenlaan naderen het einde van hun technische levensduur. In het speelruimtebeleid 2017-2025 is daarom opgenomen dat deze speelplek in 2019 wordt omgevormd naar een natuurlijke speelplek. Dat betekent dat er slechts enkele speeltoestellen worden teruggeplaatst en vooral natuurlijke speelaanleidingen worden gecreëerd voor kinderen in de leeftijd van 0-9 jaar.

Samen met bewoners

De exacte invulling van de speelplek is samen met bewoners uit de buurt bepaald. Op woensdag 11 september 2019 hebben wij samen met Bureau Speelplan in de speelplek aan de Hertenlaan de wensen en ideeën van bewoners en kinderen opgehaald. De bevindingen uit deze bijeenkomst en de reacties binnengekomen via de website zijn door Bureau Speelplan verwerkt in een voorlopig ontwerp (VO) Hertenlaan. Op het VO konden bewoners vervolgens nog reacties geven. Deze zijn door de gemeente verwerkt:

De reacties zijn grotendeels verwerkt in het Definitief Ontwerp (DO):

Op het DO kan niet meer worden gereageerd. Op basis van dit DO wordt een aannemer geselecteerd die medio januari/begin februari 2020 de speelplek gaat aanleggen. Wanneer de werkzaamheden gaan starten ontvangen omwonenden van de speelplek tijdig een schriftelijk bericht over (de duur van) de werkzaamheden.

Suggesties

Heeft u ideeën, wensen of vragen over deze speelruimte? Vul onderstaand formulier in en laat het ons weten.

Alle velden met een * zijn verplicht

Hertenlaan op een kaart getoond.