De Hogt

Uitdagende speelplek

In januari 2018 is het speelzand in de speelplek De Hogt vervangen. Vervolgens volgt medio januari/februari 2020 een grote kwaliteitsimpuls, waarbij speeltoestellen worden vervangen en een uitdagender combinatietoestel wordt toegevoegd. De speelplek blijft een buurtplek voor de leeftijdscategorie van 0-14 jaar.

Samen met bewoners

Deze complete herinrichting van de speelplek is samen met bewoners uit de buurt tot stand gekomen. Op woensdag 11 september 2019 hebben wij samen met Bureau Speelplan in de speelplek aan De Hogt de wensen en ideeën van bewoners en kinderen opgehaald. De bevindingen uit deze bijeenkomst en de reacties binnengekomen via de website zijn door Bureau Speelplan verwerkt in een Voorlopig Ontwerp (VO) De Hogt. Op het VO konden bewoners vervolgens nog reacties geven. Deze zijn door de gemeente verwerkt:

De reacties zijn grotendeels verwerkt in het Definitief Ontwerp (DO):

Op het DO kan niet meer worden gereageerd. Op basis van dit DO wordt een aannemer geselecteerd die medio januari/begin februari 2020 de speelplek gaat aanleggen. Wanneer de werkzaamheden gaan starten ontvangen omwonenden van de speelplek tijdig een schriftelijk bericht over (de duur van) de werkzaamheden.

Suggesties

Heeft u ideeën, wensen of vragen over deze speelruimte? Vul onderstaand formulier in en laat het ons weten.

Alle velden met een * zijn verplicht

De Hogt op een kaart getoond.