Het eerste deel van het Mobiliteitsplan is af

Geplaatst op dinsdag 30 april 2024

De gemeente Waalre moet veilig, bereikbaar en leefbaar zijn, ook in de toekomst. Daarom werken we aan een nieuw Mobiliteitsplan. In het Mobiliteitsplan beschrijven we bijvoorbeeld wat we regelen voor voetgangers en fietsers, hoe we de gemeente bereikbaar houden en hoe we omgaan met parkeren.

Het eerste gedeelte van het Mobiliteitsplan is af. Dit plan is tot stand gekomen in samenwerking met bewoners, ondernemers, belangenorganisaties, specialisten en de gemeente. Hartelijk bedankt voor jullie inbreng hierin!

Bekijk het plan en het vervolg via de projectpagina waalre.nl/mobiliteitsplan.

Welke stappen gaan we nu nog nemen?

Met dit mobiliteitsplan zijn we nog niet klaar, we zorgen dat onze ambities ook tot uitvoering komen. Dit doen we op basis van een Uitvoeringsprogramma met maatregelenpakket.

Deze maatregelen gaan over de komende jaren; het gaat tenslotte ook om een plan tot 2040. Op basis van dit maatregelenpakket komt er een prioriteitenlijst, waaruit projecten ontstaan. In het laatste halfjaar van 2024 geven we hier een vervolg aan en kunt u zien welke projecten hieronder vallen.

Pas bij voltooiing van deze twee documenten is het Mobiliteitsplan af.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.