Het trouwseizoen is van start!

Geplaatst op maandag 22 april 2024

Het is een bijzondere gelegenheid: je gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aan met je geliefde. In onze eigen gemeente zijn er verschillende locaties waar je kunt trouwen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Je kunt het hele jaar door trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. De sneeuw en de sfeer van de winter en de oranje bladeren van de herfst leveren prachtige plaatjes op van jullie dag. Maar het voorjaar en de zomer staan nog steeds bekend als hét trouwseizoen. De zon, de warmte en de natuur in bloei zijn geliefd.

De dag kies je dus zelf, en de locatie ook. In onze gemeente zijn er verschillende locaties die de gemeente heeft aangemerkt als trouwlocatie. Het is ook mogelijk om te trouwen of je partnerschap te registreren op een zelfgekozen locatie. Je kunt hierbij denken aan een restaurant, gemeenschapshuis, café of woonhuis in de gemeente Waalre. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Meer informatie vind je op de pagina Trouwen en geregistreerd partnerschap.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.