Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Waalre. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen we uw reactie op prijs. U kunt reageren via gemeente@waalre.nl.

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, stuur dan een mail naar gemeente@waalre.nl. Wij kunnen op deze manier de website verder doorontwikkelen.

Privacy statement

De gemeente Waalre hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.waalre.nl. Per e-mail of webformulier verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van een aanvraag of het geven van een reactie en vervolgens verwijderd. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing. De verstrekte gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit nodig is om de gevraagde dienst uit te voeren of wanneer de gemeente hiertoe wettelijk verplicht is.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Het doel is dat de gemeente Waalre een beeld krijgt van de bezoekersstromen en paginaweergaven. Aan de hand van deze informatie kunnen wij website beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers.

Copyright

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn © copyright van de gemeente Waalre.

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD vereist. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.