Waalre Walks

Een podwalk, dat is luisteren terwijl je wandelt. Je gaat naar het startpunt, doet je oortjes in of je koptelefoon op, en de app doet de rest.

De Waalre Walks zijn gps-gestuurde audiotours (podwalks) die je de verhalen van Waalre op locatie laten beleven. De podwalks zijn verspreid over Waalre. In deze wandelingen neemt Mike Weerts je op locatie mee op reis door de verhalen die in Waalre zijn te ontdekken. Aan de hand van sporen in het landschap vertelt hij wat er wat er zo bijzonder is op de plek waar je op dat moment staat. Door de koppeling met gps weet Mike precies waar je bent. Hij vertelt waar je naartoe moet en waar je moet kijken.

Op enkele plekken kun je het verleden zichtbaar maken met Augmented Reality. Zoals het voormalige station van Aalst-Waalre van begin 19e eeuw waar je omheen kunt lopen. Of ontmoet de Franse soldaten uit 1800 op de woeste heide.

De verhalen zijn geschikt voor alle leeftijden. En daarmee misschien wel de leukste keus voor een actief en leerzaam dagje weg. Liever eerst een voorproefje voor je op weg gaat? In de app kun je van elke wandeling stukjes beluisteren. Zo weet je precies welke route het best bij je plannen voor de dag past.

Download de app

Download de gratis podwalks app Waalre Walks in de App Store of Play Store.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar nvkeulen@waalre.nl.