Sluiting woning aan Rooisestraat in Waalre vanwege drugshandel

Geplaatst op maandag 8 juli 2024

Op last van de burgemeester is een woning aan de Rooisestraat gesloten in verband met het overtreden van de Opiumwet. In samenwerking met de politie en het openbaar ministerie treedt de gemeente Waalre streng op tegen drugshandel.

De handel in en het gebruik van drugs tasten de veiligheid, gezondheid en woon- en leefklimaat ernstig aan. Drugspanden kunnen overal voorkomen en zijn vaak dichterbij dan je denkt. Drugspanden brengen gevaren en overlast met zich mee. Denk aan brandgevaar, giftige stoffen en dan hebben we het nog niet over het publiek wat dergelijke panden aantrekt.

Help mee drugscriminaliteit te bestrijden!

Jouw hulp is erg belangrijk. Handel en productie van drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. Heb je vermoedens van drugscriminaliteit? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie. Meldingen van inwoners, hoe klein ook, kunnen voor de politie doorslaggevend zijn. Uiteindelijk ben jij de ogen en oren in de wijk!

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.