Kadernota special 2025

Geplaatst op vrijdag 28 juni 2024

De raad gaat een besluit nemen over de kadernota. Wat betekent dit? Met wijzigingsvoorstellen (amendementen) en uitspraken van de gemeenteraad (moties) gaan de raadsleden duidelijk maken wat we gaan doen. Tijdens de oordeelsvormende bijeenkomst van 18 juni (luister hier terug) zijn alle vragen van de raadsleden al beantwoord.

Op 2 juli om 19.30 uur zullen de verschillende partijen in maximaal 10 minuten uitleggen wat zij willen voorstellen aan de raad. Dan worden ook de moties en amendementen op de tafel gelegd. Het college krijgt dan nog een laatste kans om de raad over deze verschillende ideeën te adviseren. De raadsleden mogen daarover alleen nog korte vragen stellen. Daarna gaan de raadsleden in debat over de belangrijkste aanpassingen.

Aan het einde wordt er gestemd. Je kunt de vergadering bijwonen in de Raadzaal in het Huis van Waalre, of live meekijken via waalre.raadsinformatie.nl/live

Bekijk de kadernota special 2025 (PDF, 4.4 MB).

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.