Herinrichting gedeelte Eindhovenseweg opgeleverd

Geplaatst op dinsdag 25 juni 2024

Terwijl de werkzaamheden Fase 3C en Fase 4 aan de Eindhovenseweg in volle gang zijn. Hebben aannemers Den Ouden en Vebego Groen hard gewerkt om weer een gedeelte van de Eindhovenseweg op te leveren.

Den Ouden Infra voert de civieltechnische werkzaamheden binnen de herinrichting van de Eindhovenseweg (N69) uit. De werkzaamheden aan Valkenswaardseweg en in het centrum van Aalst zijn inmiddels afgerond. Momenteel werkt Den Ouden Infra in fase 3 aan de kruising Koningin Wilhelmina- en Julianalaan en in fase 4 vanaf de kruising Voorbeeklaan / Burgemeester Mollaan tot het Prinses Irenebrigadeviaduct. Den Ouden legt een gescheiden rioleringssysteem aan en richt de weg opnieuw in. Deze herinrichting van de Eindhovenseweg zorgt ervoor dat er minder vrachtverkeer door het centrum rijdt en dat zowel het openbaar busvervoer als het fietsverkeer voorrang krijgen op het autoverkeer.

Groenaannemer Vebego Groen heeft het groen aangeplant. Met aandacht voor (bio)diversiteit en aanzicht zijn er bomen, hagen, vaste planten en diverse grassen aangeplant. Dit zorgt samen voor een nieuw en groen straatbeeld. Vebego Groen maakt iedere drie weken een vaste onderhoudsronde. Zo zorgen ze er voor dat het groen er netjes bijstaat en dat de nieuwe beplanting gezond blijft.

Blijf op de hoogte: download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op jouw telefoon of tablet. Via deze app kan je ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteer je dit project en plaatst je deze in jouw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren. Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvang je hiervan een melding op jouw telefoon. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

De BouwApp is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is te downloaden in de App Store en op Google Play.

Werkzaamheden Eindhovenseweg

Werkzaamheden Eindhovenseweg

Werkzaamheden Eindhovenseweg

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.