Hoe gaat het met onze jongeren?

Geplaatst op maandag 17 juni 2024

De GGD doet onderzoek naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongvolwassenen in Nederland. Hoe gaat het nu met jongvolwassenen?

Zijn ze gelukkig, ervaren ze stress of eenzaamheid? Hoe gaan ze om met social media? Om antwoord te krijgen op deze vragen startte op 8 april het tweede grote landelijke onderzoek Zo kunnen we die als gemeente, samen met de GGD en de Rijksoverheid, verbeteren!

Help mee

Hoe meer jongeren de vragenlijst invullen, hoe beter we weten hoe het met hen gaat. En hoe beter we hier straks als GGD en gemeente op kunnen inspelen met effectief jeugd- en gezondheidsbeleid. Deelname is anoniem. En je maakt kans op een geldprijs. Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 7 juli 2024.

Ken jij of werk je met jongvolwassenen van 16 tot en met 25 jaar uit gemeente Waalre? Vraag ze dan de vragenlijst in te vullen op www.jongerenmonitor.nl. Ben je zelf tussen de 16 en 25 jaar oud? Doe dan mee en maak kans op een cadeaubon naar keuze. We verloten 10 x €400 en 600 x €25. Jouw reactie is belangrijk voor dit onderzoek!

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.