Militaire oefening 20 en 21 juni

Geplaatst op dinsdag 11 juni 2024

Op 20 en 21 juni 2024 is er een geplande militaire oefening in de gemeente Waalre. De oefening is onderdeel van de opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Militairen voeren te voet en met voertuigen diverse opdrachten uit. Deze activiteiten vinden overdag, ’s avonds en ’s nachts plaats.

Klachten of schade

Voor algemene klachten (geen schade), kun je contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl.

Als er door de oefening schade is ontstaan dan kun je dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade enzovoort melden aan: Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht, telefoonnummer: 088-9561951, Email: JDVclaims@mindef.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.