Een nieuw leven voor jouw oude matras?

Geplaatst op woensdag 5 juni 2024

Elk jaar eindigen er meer dan anderhalf miljoen matrassen op de afvalstapel. Dat is ruim 30.000 ton onnodig afval per jaar. Zonde! Wist je dat je oude matrassen heel eenvoudig kunt laten recyclen? Van de onderdelen uit jouw oude matras kunnen veel nieuwe dingen gemaakt worden. Denk aan isolatiemateriaal voor huizen, judomatten of dempende vloeren bij speeltuinen.

Wil jij ook een steentje bijdragen en zorgen dat jouw matras een nieuw leven krijgt? Dat kan! Lever het matras gratis in bij de milieustraat Veldhoven. Bij de milieustraat Veldhoven lever je tot en met vier matrassen gratis in. Dit is sinds januari helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op waalre.nl/milieustraat.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.