Meldingen openbare ruimte via Fixi

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2024

Zie je iets buiten dat niet in orde is? Zoals een kapotte lantaarnpaal of afval op straat? Of ervaar je overlast? Maak dan een melding openbare ruimte via Fixi. Samen houden we de gemeente veilig en schoon.

Zo werkt melden met Fixi

Maak eenvoudig een melding via waalre.nl/meldingdoen of de Fixi app. Check of de melding al door iemand anders is gemeld op de digitale kaart. Maak vervolgens een account aan en log in. Je volgt dan eenvoudig de status van je melding. Je kunt ook melden zonder een account aan te maken. Vul hierbij een e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de voortgang van de melding. De ingevoerde gegevens zijn uiteraard niet openbaar en gebruiken we alleen voor de afhandeling. De status van je melding(en) kun je volgen via je persoonlijke meldingenlijst. Je ontvangt een notificatie via mail of app als er voortgang in jouw melding is.

De Fixi app is gratis te downloaden via waalre.nl/meldingdoen en in de Appstore en Google Playstore. Telefonisch melden kan ook nog steeds via 040-2282500. Medewerkers van het gemeente contact centrum voeren dan de melding in op de Fixi-website.

Melding afgehandeld? Laat je beoordeling achter!

We horen graag wat je van de afhandeling van je melding vond. Daar kunnen wij van leren. Laat daarom je beoordeling achter als je melding is afgehandeld. We horen graag zowel negatieve als positieve ervaringen.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.