Boa & Fixi in de wijk: waar vraag je aandacht voor?

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2024

Kan jouw straat wel wat extra toezicht gebruiken? Zie je iets opvallends of storends en wil je daar aandacht voor vragen? Op donderdag 30 mei op de parkeerplaats Willibrorduslaan/Blokvenlaan in Waalre organiseren de boa’s van gemeente Waalre weer Boa in de wijk. Ze gaan graag met je in gesprek om vervolgens met jouw melding aan de slag te gaan.

Sinds vorig jaar is er ook een nieuw meldingssysteem Fixi bij de gemeente. Ervaar je overlast? Of zie je iets dat buiten niet in orde is, zoals een kapotte lantaarnpaal? Dan kan je deze melding doen via het meldsysteem Fixi. Daarom staan ook de collega’s van Fixi donderdag voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Samen houden we de gemeente veilig en schoon.

Boa in de wijk

Overlast van loslopende honden, hondenpoep op de stoep of parkeeroverlast… dat zijn allemaal zaken waar onze boa’s dagelijks mee te maken hebben. Met hun werk dragen ze bij aan een schonere, veiligere en prettiger leefbare wijk. Als geen ander weet jij wat er speelt in jouw eigen wijk. Daarom gaan onze boa’s graag met je in gesprek en pakken ze jouw melding op.

Fixi in de wijk

Inwoners zijn de ogen en oren van onze gemeente en leveren een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de openbare ruimte. Meldsysteem Fixi geeft jou als inwoner én ons als gemeente inzicht in gedane meldingen. Via Fixi houden we eenvoudig contact met elkaar. De gemeente heeft goed zicht op de status van meldingen, waardoor opdracht geven en afstemmen met de aannemer soepel verloopt. De melder ontvangt vervolgens rechtstreeks een terugkoppeling en hoeft zo niet op reactie te wachten. Met de digitale kaart zie je snel of de losse stoeptegel bijvoorbeeld al is doorgegeven. Zo kunnen dubbele meldingen worden voorkomen en zien zij ook wat er in de buurt speelt.

Datum, tijd en locatie

In gesprek met een boa en collega’s van Fixi:

  • Donderdag 30 mei, 13.30 – 15.30 uur
  • Parkeerplaats Willibrorduslaan/Blokvenlaan in Waalre

Je herkent de stand aan de blauwe tent en strandvlag. Voel je welkom om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie.

Meer weten over het vervolg?

Hou de social media kanalen van de gemeente Waalre of De Schakel in de gaten. Of volg de boa’s direct via hun eigen Instragram-account @Handhavingwaalre. Kijk voor meer informatie over meldingssysteem Fixi op waalre.nl/meldingdoen.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.