Wijzig of annuleer je afspraak eenvoudig online

Geplaatst op donderdag 25 april 2024

Heb je online een afspraak gemaakt met de gemeente voor bijvoorbeeld een nieuw rijbewijs, paspoort of Big Bag en ben je verhinderd? Je kunt je afspraak eenvoudig annuleren via de link in de bevestigingsmail en zelf een nieuwe afspraak inplannen.

Je kunt je wijziging of annulering natuurlijk ook doorgeven per telefoon of mail. Bel naar 040-2282500 of stuur een mail naar gcc@waalre.nl. We maken dan samen met jou een nieuwe afspraak of annuleren de afspraak. Zo komt jouw oude afspraaktijd vrij en hebben anderen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen op dat tijdstip.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.