Stembureauleden gezocht

Geplaatst op dinsdag 23 april 2024

Nieuwsgierig naar hoe het er bij de verkiezingen aan toe gaat? Wil jij je steentje bijdragen aan het democratische proces? Voor de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni zijn we op zoek naar nieuwe stembureauleden vanaf 18 jaar. Zien we jou op het stembureau? Geef je op via mijnstembureau-waalre.nl.

Samen met je collega-stembureauleden zorg je ervoor dat de verkiezingsdag op het stembureau goed en veilig verloopt. Je ontvangt hiervoor een vergoeding en er wordt voor een maaltijd gezorgd. Werken bij het stembureau is belangrijk én allesbehalve saai. Jouw bijdrage maakt het verschil!

Geef jezelf op als stembureaulid

Jezelf opgeven als stembureaulid kan tot 8 mei via mijnstembureau-waalre.nl. Als je aanmelding is goedgekeurd ontvang je een voorlopige benoeming. Daarna ontvang je een uitnodiging om de (verplichte) e-learning met bijbehorende toets te maken. Tijdens de e-learning leer je alles over de verkiezingsdag, het stemmen, het tellen en waar je op moet letten als stembureaulid. De toets moet voor 15 mei worden afgerond.

Heb je vragen?

Stel ze aan het team Verkiezingen via 040-2282500 of mail naar verkiezingen@waalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.