Enquête onderhoud gemeentelijke bos- en natuurterreinen

Geplaatst op woensdag 17 april 2024

De gemeente Waalre laat dit jaar een nieuw beheerplan opstellen voor haar bos- en natuurterreinen voor de jaren 2025-2035. We brengen de huidige stand van de bos- en natuurterreinen uitgebreid in beeld. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar de ervaring van bezoekers die gebruik maken van deze prachtige natuur. De resultaten worden gebruikt om de juiste accenten te leggen in het nieuwe plan. We horen daarom graag hoe jij het bos en de natuur beleeft.

Je kunt de enquête vinden via waalre.nl/enquetebos. Je kunt de enquête invullen van tot en met maandag 29 april. Alvast hartelijk dank voor je deelname!

Excursie

Nadat het plan is vastgesteld door de gemeenteraad, geven we een publieksexcursie. Tijdens deze excursie vertellen we geïnteresseerden uitgebreid wat we de komende 10 jaar gaan doen om de bossen en natuurterreinen te onderhouden. Hierover volgt later meer informatie.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.