Werkzaamheden fietspaden Willibrorduslaan en de Koningin Julianalaan

Geplaatst op dinsdag 9 april 2024

Op maandag 15 april starten de werkzaamheden aan de fietspaden van de Willibrorduslaan en de Koningin Julianalaan. Dit is het gedeelte tussen de kruisingen met de Beatrixweg en de Bergstraat/Wollenbergstraat. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd en duren naar verwachting tot november 2024.

Wat gaan we doen

De fietspaden langs de Willibrorduslaan en de Koningin Julianalaan zijn namelijk aan vervanging toe. Ook zijn er een aantal bomen die slecht groeien en problemen veroorzaken, zoals wortelopdruk. Er is een onderhoudsplan gemaakt waarin de fietspaden, het groen en de bomen zijn opgenomen.

Planning en bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

Plan tijdig uw vertrek. Om de werkzaamheden aan het fietspad goed uit te kunnen voeren, is steeds één weghelft en één kant van het fietspad afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad voor twee richtingen bereikbaar. Met tijdelijke verkeerslichten kunnen auto’s het werkvak passeren.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.