Maatjescarrousel op 30 april

Geplaatst op maandag 8 april 2024

Op dinsdag 30 april organiseren gemeente Waalre en Goed voor Mekaar Waalre van 14.00 tot 16.00 uur weer een maatjescarrousel in het Huis van Waalre. Een gezellige middag waar u een maatje kunt ontmoeten. U voert meerdere korte gesprekken met verschillende mensen om te kijken of er iemand bij is met wie u wat vaker zou willen afspreken. We sluiten gezamenlijk af met een kop soep en een broodje.

Deze middag is voor iedereen die een maatje/vriendschap zoekt of een maatje wil zijn voor een ander. Deelname is gratis.

Geef van te voren aan ons door dat u mee wilt doen. Dat kan via info@goedvoormekaarwaalre.nl of telefonisch via 06 - 25 76 24 22 (op werkdagen tussen 09.30 tot 12.00 uur). Geef daarbij aan naar wat voor soort maatje u op zoek bent. Bijvoorbeeld: ‘’Ik zoek iemand om mee koffie te drinken, te wandelen of om mee te praten.’’ Geef daarnaast aan wat uw hobby’s zijn, leeftijd is en wat uw eventuele dieetwensen zijn. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Let op, er is een maximaal aantal plekken, vol = vol.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.