Boa in de wijk: waar vraag je aandacht voor?

Geplaatst op dinsdag 26 maart 2024

Kan jouw straat wel wat extra toezicht gebruiken? Zie je iets opvallends of storends en wil je daar aandacht voor vragen? In april en mei organiseren de boa’s van gemeente Waalre Boa in de wijk. Ze gaan graag in gesprek met je om vervolgens met jouw melding aan de slag te gaan.

Overlast van loslopende honden, hondenpoep op de stoep of parkeeroverlast… dat zijn allemaal zaken waar onze boa’s dagelijks mee te maken hebben. Met hun werk dragen ze bij aan een schonere, veiligere en prettiger leefbare wijk. Als geen ander weet jij wat er speelt in jouw eigen wijk. Daarom gaan onze boa’s graag met je in gesprek en pakken ze jouw melding op.

Programma Boa in de wijk

Vorig jaar stonden de boa’s al op de weekmarkt in Aalst en op de parkeerplaats Willibrorduslaan/Blokvenlaan in Waalre. Ook dit jaar kun je de boa’s inlichten over gebeurtenissen in jouw wijk. Dit kan op dinsdag 16 april bij de weekmarkt in Aalst en op 30 mei bij de parkeerplaats Willibrorduslaan/Blokvenlaan in Waalre van 13.30 tot 15.30 uur. Je herkent de stand van de boa’s aan de blauwe tent en strandvlag. Voel je welkom om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie.

Meer weten over het vervolg?

Hou de social media kanalen van de gemeente Waalre of De Schakel in de gaten. Of volg de boa’s direct via hun eigen Instragram-account @Handhavingwaalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.