Energieadvies en klushulp bij energie besparen

Geplaatst op maandag 18 maart 2024

Wil je jouw energierekening betaalbaar houden? En zorgen dat je komend jaar niet voor verrassingen komt te staan? Maak dan een afspraak met een energieadviseur en ontvang de gratis energiebox. Je ontvangt handige tips én advies op maat waarmee je snel energie bespaart. Al eens bezoek van de energiecoach gehad, maar toch behoefte aan extra hulp of advies? Ook dan komt de energiecoach graag nog een keer langs.

Wat is het?

  • Ontvang een energiebox met energiebesparende producten.
  • Bekijk samen de energierekening en ontdek hoe je meer kan besparen.
  • Krijg advies over simpele acties die het energieverbruik in huis verlagen.
  • Locatie: bij jou thuis

Aanmelden en meer informatie

Meld je gratis aan via energiebox.org/waalre of bel 040-303008.

Klusdienst

Wil jij energie besparen in huis, maar lukt het niet om deze kleine klusjes zelf uit te voeren? Denk bijvoorbeeld aan het vervangen lampen voor ledlicht, plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie en/of het dichten van kieren en gaten. Hiervoor kun je ook de vrijwillige klussendienst van Goed voor Mekaar Waalre vragen. Voor het uitvoeren van de klusjes betaal je een kleine vergoeding. Bel voor meer informatie 06-25 76 24 22 (maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur) of kijk op goedvoormekaarwaalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.