Waalre in gesprek: Strijd aan de eettafel

Geplaatst op dinsdag 5 maart 2024

Heb jij ook veel strijd met je kinderen als het gaat om eten? Hoe ga je om met selectieve eters en krijg je het weer gezellig tijdens de maaltijden? Deze en andere vragen worden op woensdag 13 maart van 19.00 tot 21.00 uur beantwoord tijdens de interactieve avond Waalre in gesprek met twee gastsprekers: Maartje Meerman en Wendy Canters.

Maartje Meerman, Orthomoleculaire Coach, gaat ervan uit dat elk kind iets anders nodig heeft. Maar wat je kind nodig heeft, dat krijg je bij de geboorte helaas niet op een briefje. Observeren en uitproberen is dan de taak van de ouders om je kind op te voeden. Maar er zijn natuurlijk wel handvatten om je kind te helpen. Wendy Canters is jeugdverpleegkundige bij de GGD en vertelt meer over waarom niet alle kinderen makkelijke eters zijn. Wat kun je het beste doen? En wat zou je kind eigenlijk allemaal moeten eten? Wanneer moet je je zorgen maken?

Over Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die op sociaal-maatschappelijk vlak spelen. Deze ontmoetingen leiden tot meer kennis, een open dialoog waarin we van elkaar leren, meer begrip voor je eigen situatie en voor die van een ander. We maken thema's bespreekbaar in een prettige en veilige omgeving. Dat doen we met elkaar én samen met de instanties in Waalre die gericht zijn op preventie en behandeling.

Aanmelden

Meld jezelf aan voor de lezing via de website van Bibliotheek Eindhoven.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.