Storingen aan lantaarnpalen door hoge grondwaterstand

Geplaatst op donderdag 1 februari 2024

Storing aan de lantaarnpaal? Door de hoge grondwaterstand zijn er meer storingen dan normaal aan het elektriciteitsnetwerk van Enexis. Enexis werkt hard om alle meldingen op te lossen, maar door de grote hoeveelheid meldingen in de hele regio, kan het herstellen langer duren. De gemeente heeft hier geen invloed op. We vragen je begrip en geduld.

Wil je een melding maken van een kapotte lantaarnpaal bij jou in de buurt? Meld het dan via Fixi. Telefonisch melden kan ook nog steeds via 040-2282500. Medewerkers van het GemeenteContactCentrum voeren dan de melding in op Fixi.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.