Energiecoaches van Energiebox komen aan de deur

Geplaatst op maandag 18 december 2023

Komende week bellen Nicoline en Haydar van Energiebox aan bij (een gedeelte van) huizen in de gemeente Waalre. Nicoline en Haydar zijn de energiecoaches en helpen inwoners van de gemeente Waalre bij het verminderen van de energierekening. Met deze actie hopen we de inwoners op de hoogte te brengen die we nog niet hebben kunnen bereiken. Het energieadvies is gratis én deelnemers krijgen een doos met energiebesparende producten.

Haydar legt uit: “Wist je dat 15 minuten douchen per dag ongeveer €1,50 kost? En als je dat met een huishouden van vier personen doet, kom je uit op 6 euro per dag. Reken dat maar eens uit per maand en per jaar. Korter douchen kan een prima besparing opleveren.” Nicoline vertelt verder: “De grootste besparing is wel te halen in het verwarmen van de woning. De verwarming lager zetten helpt echt! Maar ieder huishouden en elke woning kan weer andere tips gebruiken die het beste werken om energie te besparen.”

Het energieadvies is speciaal voor inwoners die geen grote investeringen kunnen of willen doen (denk aan zonnepanelen of een warmtepomp). Dit is bijvoorbeeld als je een woning huurt.

Heb je de energiecoaches gemist en zou je graag advies willen? Neem dan contact op via energiebox.org/waalre of bel 040-303 00 18.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.