Sociale Gids Waalre

De Sociale Gids wijst je als inwoner, vrijwilliger én professional de weg naar organisaties en activiteiten in Waalre op het gebied van welzijn, hulp en ondersteuning, opvoeden, cultuur en geldzaken. Hiervoor is geen verwijzing of indicatie nodig.

Naar de Sociale Gids Waalre

Eén overzichtelijke plek

Met de komst van de Sociale Gids Waalre is er nu één overzichtelijke plek in de gemeente waar inwoners, vrijwilligers en professionals terecht kunnen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen én mee kan blijven doen in onze gemeente. Goed voor jezelf zorgen en het houden van eigen regie is erg belangrijk. Met deze wegwijzer willen we het makkelijker maken om zelf hulp of ondersteuning te vinden. Of mee te gaan doen aan een activiteit die je leuk vindt. 

Inwoners en professionals, jong en oud

De Sociale Gids is niet alleen handig voor inwoners maar ook voor vrijwilligers, professionals en mantelzorgers voor het vinden van hulp, diensten of sociale activiteiten voor cliënten of familieleden. Het aanbod op de Sociale Gids is bedoeld voor jong en oud. Zoek je bijvoorbeeld financiële hulp? Of ben je juist op zoek naar contact met anderen? En zoek je activiteiten om aan mee te doen? Of heb je vragen over opvoeding? Waar je vraag ook over gaat, kijk op Sociale Gids Waalre waar je terecht kunt in Waalre.

Werk mee aan de Sociale Gids Waalre

Wil je dat jouw organisatie ook vermeld wordt op deze website? Je kunt jouw organisatie inschrijven via het aanmeldformulier. Deelname aan de sociale gids is kosteloos. Wel vragen we je om de gegevens van je organisatie actueel te houden.

Let op: de gemeente Waalre bepaalt of jouw organisatie wordt toegelaten tot de sociale gids.