PlusTeam

Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre stuurt u door naar het PlusTeam als u specialistische zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over meerdere levensgebieden, of als u voor meer gezinsleden ondersteuning nodig heeft. Of als u voor langere tijd zorg nodig heeft.

Wat is het PlusTeam

Het PlusTeam biedt hulp aan gezinnen met ingewikkelde vragen. De professionele hulpverleners van het PlusTeam hebben verschillende specialisaties. Zo ondersteunen zij kwetsbare inwoners van alle leeftijden, met als uitgangspunt: 1 huishouden, 1 plan. Samen met het gezin houdt het PlusTeam het overzicht en de regie. Het doel is dat gezinnen zich uiteindelijk zelf weer kunnen redden.

Het CMD kijkt samen met u of uw zorgvraag bij het PlusTeam past.

Een plan voor uw gezin

Twee hulpverleners van het PlusTeam brengen samen met u in beeld wat er aan de hand is. Dat doen zij samen met alle gezinsleden en andere mensen die belangrijk zijn voor uw gezin. Mogelijk komen jullie samen tot de conclusie dat er tijdelijk extra ondersteuning nodig is. Dat kan een medewerker van het PlusTeam zijn of mogelijk andere aanbieders. Alles gaat in overleg samen met de mensen die betrokken zijn. Het doel is dat u samen weer verder kan. Dat kan ook met hulp van mensen uit uw eigen omgeving.

Informatie, advies of hulp nodig?

Het PlusTeam is een samenwerking tussen de gemeenten Waalre en Geldrop/Mierlo. Het PlusTeam is niet vrij toegankelijk. Het CMD maakt de keuze of de hulp van het PlusTeam nodig is. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@plusteam.nu.