Vacatures en stages

Bij de gemeente Waalre zetten medewerkers zich in voor een optimale dienstverlening aan inwoners en bedrijven en het organiseren van lokale democratie. Hebt u een vacature of stageplek gezien die u aanspreekt en die past bij uw opleiding, ervaring en competenties? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. De gemeente Waalre behandelt geen open sollicitaties. Alle openstaande vacatures worden hieronder vermeld.

Overleg en samenwerking

Waalre ligt in de actieve en voortvarende regio Zuidoost-Brabant. De ruim 17.000 inwoners vinden er volop mogelijkheden voor werk, scholing, cultuur en recreatie. De gemeente investeert veel in het overleg en de samenwerking met bewoners, belangengroepen en bedrijfsleven.

De gemeentelijke organisatie

Aan het hoofd van de gemeentelijke organisatie staat de gemeentesecretaris en daaronder vallen 5 afdelingen: Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Sociale Ontwikkeling, Ruimtelijke Ontwikkeling en Openbare Ruimte. De gemeente werkt volgens de besturingsfilosofie van een netwerkgemeente, waarbij we per thema lokaal of regionaal samenwerken met verschillende partners (ook inwoners). De kerncompetenties van de organisatie zijn: betrokken, proactief, verantwoordelijk, planmatig en transparant & open.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.