Vacatures en stages

De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 120 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

De traditionele hiërarchische verhouding tussen overheid en inwoners ontwikkelen wij naar een steeds meer dynamische relatie waarin samenwerken voorop staat. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie. We zijn een zelfbewuste lokale en regionale partner en we werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. In onze compacte gemeente kan dat volop, we hebben brede takenpakketten. We waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw in een bosrijke omgeving. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Stage-, afstudeer- en werkervaringsplaatsen

Als erkend stagebedrijf vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van MBO, HBO en WO studenten. Wij bieden stage- en afstudeerplaatsen op diverse afdelingen. Daarnaast hebben we regelmatig plekken voor mensen die een werkervaringsplaats zoeken. We denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Wil je meer weten over stage-, afstudeer- en werkervaringsplaatsen? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via personeelsadministratie@waalre.nl. Graag tot ziens!