Vacatures en stages

Voor onze inwoners en ondernemers zijn wij een klantvriendelijke overheid met een goede en toegankelijke dienstverlening. Wij werken intensief en effectief samen in de regio op thema’s die de lokale gemeenschap overschrijden.

We zijn een betrokken en betrouwbare partner voor medeoverheden en andere regionale partners en leveren overtuigende meerwaarde voor de regio door een kwalitatief hoogstaande woonomgeving te bieden. Onze ruim 17.000 inwoners vinden volop mogelijkheden voor werk, scholing, cultuur en recreatie. De gemeente investeert in het overleg en de samenwerking met bewoners, belangengroepen en het bedrijfsleven.

Waalre als werkgever

Waalre is een kleine gemeente waar we talent als basis benutten en samenwerking en creativiteit worden ingezet als kracht. Onze medewerkers krijgen volop kansen om zich te ontwikkelen. Er zijn korte lijnen met het bestuur en management. Dankzij deze manier van werken kunnen we iedere dag weer een daadkrachtige dienstverlening bieden aan onze inwoners en ondernemers.

Aan het hoofd van de gemeentelijke organisatie staat de gemeentesecretaris en daaronder vallen 4 afdelingen: Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Samenleving en Leefomgeving. De gemeente werkt volgens de besturingsfilosofie van een netwerkgemeente, waarbij we per thema lokaal of regionaal samenwerken met verschillende partners (ook inwoners).

Wij werken samen op basis van vertrouwen en volgen de kernwaarden Waalre DOET het met betrokkenheid. Daadkrachtig, Open, Energiek en Trots!

Vacatures

Kom jij onze organisatie versterken? Bekijk onze openstaande vacatures:

Heb je een leuke vacature gezien? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Zoek je een nieuwe uitdaging, maar zie je nu geen passende vacature? Of wil je graag meer weten over het werken binnen onze organisatie? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Elke 3e donderdag van de maand tussen 9:30 -10:30 uur organiseren wij een inloopmoment. Met een kop koffie of thee erbij verkent P&O adviseur Nancy graag met jou de mogelijkheden. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via personeelsadministratie@waalre.nl.

Stages en werkervaringsplaatsen

Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan de ontwikkeling van MBO, HBO en WO studenten en bieden jou de kans bij ons stage te lopen of bij ons af te studeren. Wij zijn een erkend stagebedrijf voor het MBO, HBO en WO.

We staan ook open voor mensen die een werkervaringsplaats zoeken. We denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Wil je stage komen lopen of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Stuur dan een bericht aan personeelsadministratie@waalre.nl.