Wie wordt de eerste kinderburgemeester van Waalre?

Geplaatst op dinsdag 2 juli 2024

Leerlingen uit groep 6 en 7 (schooljaar 2024-2025) kunnen zich tot en met zondag 8 september als kandidaat aanmelden, door een filmpje van 30 seconden over zichzelf te maken. Alle basisscholen uit de gemeente Waalre hebben ook een oproep van de burgemeester ontvangen, zodat de docenten hun leerlingen kunnen motiveren om mee te doen.

Wat doet de kinderburgemeester?

Denk aan een speech tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst, op pad met de burgemeester tijdens een feestelijke gelegenheid, spreken tijdens de Dodenherdenking op 4 mei en meekijken met onze boa’s in de wijk.

Verder is het leuk als de kinderburgemeester in de gemeente Waalre filmpjes opneemt over zijn/haar activiteiten in de gemeente.

Ook volgend schooljaar staan er veel van dit soort activiteiten gepland, dus: kent u een kind dat graag de nieuwe kinderburgemeester wordt? En dat ’t leuk vindt om voor de camera te staan om kinderen uit de gemeente Waalre te laten zien hoe mooi onze gemeente is? Vertel dan over deze oproep!

Aanmelden

Stuur ons:

  • je voor- en achternaam (alleen jouw voornaam komt op de website / socials te staan)
  • een klein stukje over jezelf, bijv. wat je leuk vindt om te doen
  • de naam van jouw school
  • het 06-nummer van je ouder of verzorger
  • een leuke foto van jezelf (let op: deze moet 'liggend' zijn)
  • een video van maximaal 30 seconden of een tekening met daarin of daarop het verhaal over waarom jij kinderburgemeester van de gemeente Waalre wilt worden.

Laat je ouder/verzorger alles uiterlijk 8 september 2024 naar dit telefoonnummer sturen: 06-25778905. Door het contact te laten verlopen via een ouder/verzorger weet de gemeente dat je toestemming hebt om deel te nemen. Verdere communicatie over de aanmeldingen en de uiteindelijke keuze van de kinderburgemeester verloopt tussen de gemeente en de ouder/verzorger.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.