Alzheimer café Valkenswaard/Waalre

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2024

Op dinsdag 25 juni is de volgende bijeenkomst in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Als afsluiting van het eerste halfjaar organiseren we weer een gezellige avond, waarbij de focus staat op ontmoeten en samen zingen.

Muziek en liedjes, vooral van vroeger, blijven lang aanwezig in het geheugen van mensen met dementie. Dat deel van het geheugen gaan we vanavond aanspreken onder leiding van het Trio Houdou. Zoals de naam al een beetje verraad, zal er een Brabantse tintje aanzitten.

Na deze avond zeggen we even ‘Houdoe’ en hopen jullie weer te zien na de zomerpauze op 20 augustus. In verband met Dommelen kermis is het die keer een week vervroegd enwel naar de 3e dinsdag van de maand. Om met Trio Houdoe, houdoe te zeggen bent u op 25 juni van harte welkom in het Alzheimer Café.

Locatie

De locatie is café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). De gezellige avond met muziek begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.