Wat is jouw (toekomstige) zorgbehoefte en woon jij fijn?

Geplaatst op maandag 25 maart 2024

Denk jij wel eens na over de toekomst als je mogelijk zorg nodig hebt? Hoe wil je dan wonen? Of heb jij op dit moment al zorg of ondersteuning nodig? Voel jij je thuis in je eigen huis en buurt? Zijn er genoeg voorzieningen dichtbij? Heb je hulp in de buurt? Laat het ons weten en vul de enquête in. De resultaten nemen we mee in ons plan waarin we wonen, zorg én welzijn combineren. Dit noemen we de Woonzorgwelzijnvisie.

Zelfstandig blijven wonen en meedoen in de samenleving

We willen ervoor zorgen dat inwoners die zorg nodig hebben langer zelfstandig kunnen wonen en meedoen in de samenleving. In het plan kijken we wat er nodig is om dit mogelijk te maken. Denk aan woningen, de inrichting van de omgeving en voorzieningen in de buurt. Maar ook wat kunnen inwoners zelf en waar hebben zij een vorm van ondersteuning bij nodig.

Vul de enquête in!

Je vindt de enquête op waalre.nl/enquete. De enquête is in te vullen tot en met 7 april.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.