Gratis online huisscan van Regionaal Energie Loket

Geplaatst op maandag 5 februari 2024

Wil je aan de slag met energie besparen in huis? Een eerste stap kan het invullen van een online huisscan zijn. Dit kan gratis bij het Regionaal Energie Loket. Na het invullen ontvang je persoonlijk advies en inzicht in de bespaarmogelijkheden voor jouw woning.

Hoe werkt het?

Zoek jouw woning met behulp van de postcode. Vervolgens vul je de resterende vragen in. Na het invullen van deze scan heb je direct inzicht in de bespaarmogelijkheden van jouw huis. De gratis online huisscan wordt aangeboden door regionaal energie loket in opdracht van Gemeente Waalre.

Volgende stap bij verduurzamen

Ben je al toe aan een volgende stap? Bekijk de webinars van Vereniging Duurzaam Waalre. Ga naar het 1-op-1 gesprek Duurzaam Huis (elke eerste en derde vrijdag van de maand in Het Huis van Waalre) of vraag direct een energieadvies aan huis aan bij Vereniging Duurzaam Waalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.