Inwoners genieten van GLOW in eigen gemeente

Geplaatst op maandag 20 november 2023

Een week lang schitterde er een prachtig lichtkunstwerk ‘s avonds op het Huis van Waalre als onderdeel van GLOW. Vorige week vrijdagavond was de lichtprojectie voor het eerst te zien. Ruim 400 kinderen waren hierbij aanwezig met hun eigen ‘Go-GLOW-Light’. Tot zaterdag – tegelijk met GLOW in Eindhoven – was het prachtige kunstwerk iedere avond van 18.30 tot 22.00 uur te zien.

Winnaars ‘Go-GLOW-Lights’

Een onafhankelijke kinderjury heeft alle ‘Go-GLOW-Lights’ bekeken en 24 prijswinnaars van verschillende leeftijden uitgekozen. Deze leerlingen ontvangen dinsdag 21 november in het Huis van Waalre hun prijs; een toepasselijk cadeau van de Bruna.

De winnaars zijn: Guusje (groep 1-2), Mayke (groep 3), Sara (groep 8), Huug (groep 2-3), Alex (groep 8), Bibi (groep 2), Zane (groep 1-2), Juul (groep 1), Pippa (groep 1-2), Jack (groep 6-7), Wiep (groep 4), Noa (groep 4), Ize (groep 7), Diana (groep 2), Joep (groep 5), Lynn (groep 5), Merel (groep 5), Julien (groep 8), Bibi (groep 6), Sara (groep 1), Coen (groep 8), Sanne (groep 8) en Ava (groep 1-2) en Jady.

Sta je erbij, maar heb je niets gehoord? Neem dan contact op met de gemeente.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.