Inschrijving pacht landbouwgrond gemeente Waalre

Geplaatst op woensdag 15 november 2023

Met ingang van 1 januari 2024 geeft de gemeente 9 percelen landbouwgrond uit voor kortlopende pacht (voor 1 jaar), volgens het gemeentelijke pachtbeleid. De gemeente verpacht deze gronden zodat ze goed beheerd worden totdat deze worden ingezet voor bijvoorbeeld woningbouw en natuurontwikkeling. De pacht is bedoeld voor agrarische bedrijven. Vanaf woensdag 15 november 2023 is inschrijving voor een pachtperceel mogelijk.

Inschrijving

Vanaf woensdag 15 november 2023 is inschrijving voor een pachtperceel mogelijk. De benodigde informatie is hieronder te raadplegen en te downloaden:

Inschrijven voor pacht van de percelen is mogelijk gedurende 2 weken, uiterlijk tot en met donderdag 30 november 2023. Inschrijfformulieren die ná deze datum binnenkomen, worden niet in behandeling genomen. Stuur je inschrijving bij voorkeur per mail naar gemeente@waalre.nl onder vermelding van ‘Inschrijving Pacht 2024’.

Wil je de informatie liever per post ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente via 040-2282500. We sturen je de informatie toe.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.