Mantelzorgwaardering 2023 in Waalre

Geplaatst op dinsdag 7 november 2023

In Nederland is 10 november landelijk uitgeroepen tot de dag van de Mantelzorger. Ook in onze gemeente hebben we aandacht voor mantelzorgers. Het college van burgemeester en wethouders waardeert de inzet van mantelzorgers in Waalre zeer.

Als blijk van waardering ontvangen alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij Steunpunt Mantelzorg (via Goed voor Mekaar Waalre) per post een bedankkaart met een tegoedbon. Deze tegoedbon is in te wisselen bij lokale ondernemers in de gemeente Waalre die vermeld staan op de kaart. De bedankkaart wordt voor 10 november verstuurd.

Geen kaart ontvangen maar wel mantelzorger?

Neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg via Goed voor Mekaar Waalre. Iedere werkdag bereikbaar tussen 09.30 -12.00 uur.

Stuur een mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl met vermelding van mantelzorgwaardering Waalre, naam en adresgegevens, bel ons op 06-25762422 of kom langs bij ons steunpunt in het Huis van Waalre.

Ook degene die mantelzorg ontvangt, mag zich aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg. Wil je opgenomen worden in het adressenbestand van Steunpunt Mantelzorg? Dan kun je dit aangeven bij je aanmelding voor de mantelzorgwaardering.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.