AAN in het donker: Zet je licht aan

Geplaatst op dinsdag 7 november 2023

Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze wegen veilig zijn voor iedereen. Door je licht aan te zetten, worden fietsers en andere weggebruikers goed zichtbaar. Zo verkleinen we de kans op verkeersongevallen.

Fietsers in het verkeer zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat je zichtbaar bent. De landelijke campagne ‘AAN in het donker’ van komveiligthuis.nl spoort Nederlanders aan om de verlichting te gebruiken. Ook in Waalre maken wij deze campagne zichtbaar.

Verlichting speelt een cruciale rol in het verminderen van ongelukken, vooral in situaties met weinig licht. Help elkaar herinneren aan de eenvoudige maar effectieve stap om goed zichtbaar te zijn voor anderen op de weg. Samen kunnen we bijdragen aan een veiligere gemeenschap.

Aandacht voor verkeersveiligheid

De gemeente Waalre zet zich in voor verkeersveiligheid en moedigt inwoners aan. Hiermee willen we het bewustzijn vergroten over het belang van goede verlichting op fietsen en zichtbaarheid, vooral tijdens de donkere maanden.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.