Vereniging Duurzaam Waalre en Gemeente Waalre tekenen convenant

Geplaatst op donderdag 2 november 2023

Op donderdag 2 november tekenden Vereniging Duurzaam Waalre en Gemeente Waalre het convenant ‘Samen naar duurzaam verwarmen’. Vereniging Duurzaam Waalre zet zich in om actief en praktisch bij te dragen aan de energietransitie in de gemeente Waalre. Dit doen ze door kennis te delen over energiebesparing en duurzaam energie opwekken met de inwoners van gemeente Waalre.

Van inwoners voor inwoners

Gemeente Waalre vindt het belangrijk dat plannen van inwoners die de buurt of de hele gemeente verbeteren ondersteuning krijgen. Daarom faciliteert de gemeente Vereniging Duurzaam Waalre, zodat zij de activiteiten zoals het geven van advies, huisbezoeken en kennisdelen zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dit is nu vastgelegd in een convenant.

Energieadvies aan huis

Energiegidsen van de vereniging adviseren mede-inwoners over het verduurzamen van de woning. Een energieadvies kan aangevraagd worden via duurzaamwaalre.nl. Ook zijn de energiegidsen gesprekpartner tijdens inloopmomenten. Deze vinden elke eerste en derde vrijdag van de maand plaats tussen 14:00 en 16:00 uur in Het Huis van Waalre. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.