Energiebox

Geplaatst op woensdag 25 oktober 2023

Iedereen kan met kleine, simpele acties thuis minder energie gebruiken. Al die kleine stappen samen maken een groot verschil. Heb je hier hulp bij nodig? Nicolien en Haydar van de Energiebox helpen je daarbij.

“Wil jij de energierekening betaalbaar houden en meteen iets goeds doen voor het milieu? Maak dan een afspraak met een energiecoach van Energiebox. Wij geven je handige tips, waarmee je thuis energie bespaart. Ook krijg je een gratis pakket met energiebesparende artikelen. Gemeente Waalre werkt al jaren samen met de Energiebox. De hulp van de energiecoach én de energiebox zijn helemaal gratis voor inwoners van gemeente Waalre.”

Aanmelden kan via de website van Energiebox.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.