Starthandeling Vitaal Dorpshart Aalst

Geplaatst op donderdag 14 september 2023

Het centrum van Aalst – Den Hof – gaat op de schop. Van het centrum maken we een levendig en compact dorpshart met een aantrekkelijke uitstraling. Op woensdag 13 september zijn de werkzaamheden gestart. Met een elektrische graafmachine heeft Wethouder Suzan van de Goor-Gelens het archeologisch onderzoek van Bureau BAAC geassisteerd. Ook wethouder Van de Loo was bij de start aanwezig. Het totale werk wordt uitgevoerd door aannemer J. van Uijthoven.

De werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende fasen, om zo de bereikbaarheid van winkels en bewoners zo optimaal mogelijk te houden. De aannemer maakt hierbij gebruik van elektrische materialen. Dit geeft niet alleen minder uitstoot, maar ook voor minder geluidshinder. Volg de werkzaamheden via De BouwApp of kijk op www.duurzaamdoorwaalre.nl voor meer informatie.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.