Let op: jouw afvalinzameldagen zijn mogelijk gewijzigd!

Geplaatst op maandag 11 september 2023

Vanaf 4 september is de inzameling van restafval (grijze container) veranderd en rijdt de afvalinzameldienst andere routes. Daarmee wijzigen mogelijk ook jouw inzameldagen van de andere afvalstromen. 

Gebruik de afval app of digitale kalender

In de afval app vind je alle informatie over ophaaldagen en afval zoals bijvoorbeeld restafval, papier, luiers, maar ook wanneer de tuinkorven worden geplaatst en wanneer de kca-wagen er staat. 

Vergeet nooit meer een inzamelmoment

Je kunt jouw persoonlijke afvalkalender online bekijken. Vul je postcode en huisnummer in om je afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden. Via de app kun je zien wanneer het afval bij jou wordt ingezameld en je kunt een melding krijgen als het afval opgehaald wordt. 

Download de afvalapp of bekijk jouw persoonlijke afvalkalender direct via https://afvalkalender.waalre.nl/. Andere vragen? Bekijk waalre.nl/afval en klik op veelgestelde vragen en antwoorden.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.