Samen buiten bewegen bij De Leemer Hoef

Geplaatst op maandag 28 augustus 2023

Houdt u van buiten bewegen? Ontmoet u graag buurtgenoten? Dat kan vanaf donderdag 21 september 2023 van 11.30 tot 12.30 uur op het grasveld bij De Leemer Hoef, Gestelsestraat 102. Iedereen van 55 jaar en ouder kan meedoen, ook als u beperkingen heeft. Met de wekelijkse training van GoldenSports blijft u fit en vitaal én ontmoet u nieuwe buurtgenoten. Onder leiding van de deskundige trainer Thibaud Koogje. Na de les, is er tijd voor een kopje koffie of thee in De Leemer Hoef. Op 21 september kunt u kennis maken met GoldenSports.

Vera Julicher (beweegagoog) heeft ervoor gezorgd dat dit trainingsuur voor senioren in Aalst-Waalre gaat starten: “Wij wilden graag  bewegen voor ouderen aanbieden in Aalst-Waalre, in de buitenlucht. We hebben gezocht naar een grote, landelijke samenwerkingspartner en hebben GoldenSports gevonden.”

GoldenSports

GoldenSports, samen buiten bewegen in de wijk, voor 55+ vindt al plaats op 50 plekken in heel Nederland en is een groot succes. De trainingen gaan altijd door, zijn goedkoop en aan- of afmelden is niet nodig. Je kunt altijd komen wanneer je zelf wilt.

“Door het wekelijks bewegen word je niet alleen fysiek en mentaal fitter, maar heb je ook de gelegenheid nieuwe buurtgenoten te ontmoeten. Daarom sluiten we af met een koffiemoment in De Leemer Hoef’’ vertelt Vera.

Gratis deelname in september

In de maand september is deelname gratis. Iedereen kan kennis maken met bewegen in de buitenlucht. Vanaf oktober betalen de deelnemers € 4,50 per keer, of kopen een strippenkaart van 11 strippen voor 45 euro.

Trainer Thibaud kijkt uit naar de eerste training: “We doen oefeningen voor coördinatie, soepelheid en kracht. Natuurlijk zit er ook een spelelement in, want het is belangrijk dat we ook plezier hebben. We geven deze les het hele jaar door, ook bij minder goed weer en tijdens vakanties.”

Meer informatie

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Vera Julicher, tel nummer: 06 - 33 17 98 13.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.