Alle locaties laadpalen vastgesteld

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023

Steeds meer inwoners in de gemeente Waalre stappen over naar elektrisch vervoer. Elektrisch rijden is beter voor het klimaat en de luchtkwaliteit. Elektrische auto's stoten geen of een stuk minder schadelijke stoffen uit en dragen bij aan de vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide. Dit willen we als gemeente aanmoedigen. Een laadpaal is nu snel en makkelijk aan te vragen. De locaties van de laadpalen in onze gemeente zijn al vastgesteld.

Op de pagina Openbare laadpalen in Waalre vind je een overzicht van alle toegewezen locaties in de gemeente Waalre waar laadpalen mogen staan. Deze locaties zijn eerder toegewezen. Op de kaart kun je ook zien welke laadpalen er al staan, welke (binnenkort) worden geplaatst, en welke locaties nog geen laadpalen hebben. Zelf een laadpaal aanvragen? Meer informatie hierover vind je op dezelfde webpagina.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.