Resultaten knelpuntenkaart mobiliteitsplan

Geplaatst op woensdag 21 juni 2023

Van 8 t/m 28 mei hebben wij samen met u, inwoners, ondernemers en organisaties binnen gemeente Waalre, knelpunten en wensen op het gebied van verkeer in kaart gebracht. We hebben maar liefst 813 reacties ontvangen, een fantastisch resultaat! Hartelijk bedankt voor uw inbreng.

De meeste reacties op de knelpuntenkaart gaan over de fiets (32%). De aandachtspunten hebben voornamelijk betrekking op de veiligheid en het gebrek aan fietspaden/-voorzieningen op sommige locaties. Over het fietspad naast de Onze Lieve Vrouwedijk zijn veel positieve reacties binnengekomen. Van de reacties gaat 29% over personenauto’s. Bij de opmerkingen valt op dat er veel gevaarlijke en onoverzichtelijke kruispunten worden genoemd in combinatie met hard rijden.

Via de knelpuntenkaart kunt u alle inbreng bekijken. Filter rechtsboven op de kaart op het soort melding (knelpunt, wens, goed punt) of onderwerp (fietser, automobilist, openbaar vervoer, etc.).

Op dit moment wordt alle inbreng door Royal Haskoning DHV verwerkt. Via de pagina waalre.nl/mobiliteitsplan wordt u op de hoogte gehouden.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.