Boa in de wijk: waar vraagt u aandacht voor?

Geplaatst op dinsdag 20 juni 2023

Kan uw straat wel wat extra toezicht gebruiken? Ziet u iets opvallends of storends en wilt u daar aandacht voor vragen? In juni en juli organiseren de boa’s van gemeente Waalre ‘Boa in de wijk’. Ze gaan graag in gesprek met u om vervolgens met uw melding aan de slag te gaan.

Overlast van loslopende honden, hondenpoep op de stoep, parkeeroverlast of containers die te lang op straat staan… dat zijn allemaal zaken waar onze boa’s dagelijks mee te maken hebben. Met hun werk dragen ze bij aan een schonere, veiligere en prettiger leefbare wijk. Als geen ander weet u wat er speelt in uw eigen wijk. Daarom gaan onze boa’s graag met u in gesprek en pakken ze uw melding op.

Programma Boa in de wijk

Op 27 juni van 13.00 tot 16.00 uur staan de boa’s op de weekmarkt in Aalst. Op 13 juli van 13.30 tot 16.30 uur vindt u ze bij de parkeerplaats Willibrorduslaan/Blokvenlaan in Waalre. U herkent de stand van de boa’s aan de blauwe tent en strandvlag. Voel u welkom om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie.

Uw wensen voor ‘Boa in de wijk’ worden opgepakt tijdens de actiedagen: op 4 juli in Aalst en op 20 juli in Waalre.

Meer weten over het vervolg?

Hou de social media kanalen van de gemeente Waalre of De Schakel in de gaten. Of volg de boa’s direct via hun eigen Instagram-account @Handhavingwaalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.